Aandacht voor jou, bij eenzaamheid, verdriet, verlies en rouw

                                                       'Mijn leven verliep niet alleen maar over rozen en
ik zie nu dat dat mij juist heeft gevormd
tot de vrouw die ik nu ben;
  daar ben ik blij mee'.  
Voor begeleiding als het (l)even niet mee zit.
Waar loop jij tegenaan? 
Of je het nou wel of niet precies kunt benoemen, is niet belangrijk. 
Soms draag je 'iets' al lang met je mee.
 
Een afspraak maken is de eerste stap op weg naar herstel, naar een heilzamer leven.
 
De antwoorden zitten al in jou en ik begeleid jou daar naar toe.
Samen geven we het aandacht en kijken we wat je nodig hebt om je beter te voelen.
Zo komt er licht in de duisternis.
 
Wat mooi dat je bereid bent om een stap te zetten. 
Ruimte maken voor jezelf, omdat je dat waard bent.
  
In alle rust. Alles mag er zijn.
  
Aandacht voor jezelf
In het leven kunnen we ons soms heel onbegrepen voelen; we ervaren gevoelens zoals minderwaardigheid; (intens) verdriet; eenzaamheid; rouw, omdat een dierbare is overleden, of door een scheiding, verlies van werk, verlies van gezondheid en ook om dingen die er niet zijn geweest. Soms is het leven best lastig. Schaam je vooral niet. Je bent niet de enige en ook niet de eerste die hulp hierbij zoekt.
Zie ik je binnenkort?